menu openen

Kennis

Rumal denkt aan de toekomst, in commerciële én in ecologische zin. In ruim 25 jaar hebben we veel kennis opgebouwd van zowel de markt als de milieutechnische eisen in onze branche. Daarnaast hebben we de drive om te investeren in innovatieve technieken. Als lid van de Kargro Groep profiteren we daarbij van de kennis van de andere leden. Ieder aangesloten bedrijf is namelijk werkzaam in de inzameling, vernieuwing dan wel recycling van vracht- of personenwagenbanden of in de verkoop van gebruikte vrachtwagenbanden.

Kennis en mensen vormen de basis voor het succes van ons bedrijf. Vandaar dat we werk maken van scholing, zodat de kennis van onze medewerkers op peil blijft. Rumal kent een trainingsprogramma. Elke procesoperator krijgt een interne opleiding en volgt hierna een VAPRO A opleiding tot mechanisch operator. Afhankelijk van kwaliteiten en persoonlijke motivatie mogen medewerkers een opleiding volgen die past bij hun functie. In de meeste gevallen maakt ook VAPRO B deel uit van hun opleidingstraject.

Steeds op zoek naar kennis

Kanaaldijk 14 • 6031 MZ Nederweert • tel: +31(0)495 459 145 • fax: +31(0)495 459 140 • info@kargrorecycling.comAlgemene voorwaarden