menu openen

Kwaliteit

Ons succes is te danken aan kwaliteit. Zowel onze rubberkorrels als onze bedrijfsproces zijn daarom onderhevig aan voortdurende inspectie. We passen een gecombineerd kwaliteits- en milieuzorgsysteem toe, waaraan we de strengste eisen stellen. Onze focus ligt op internationale normen. We beschouwen ze niet als een einddoel, maar als een minimumvereiste. We willen graag nog beter presteren. Kargro Recycling implementeert zowel een intern als een extern kwaliteitscontrolesysteem:

intern:

Wekelijkse zeefanalyse waarbij we een representatief willekeurig monster nemen van het eindproduct met behulp van een testzeef om eventuele contaminatie te controleren. Een restcontrole kan ook aan deze testprocedure worden gekoppeld. Verder verwarmen we het rubber gedurende een specifieke periode, waarna we de residuen (verontreinigingen, voornamelijk silica) nauwkeurig kunnen bepalen.

extern:

Onderzoek door onafhankelijke instituten naar de geschiktheid van de granulaten voor gebruik in sportvelden.

Op jaarbasis verwerkt Kargro Recycling 60.000 ton banden

Kanaaldijk 14 • 6031 MZ Nederweert • tel: +31(0)495 459 145 • fax: +31(0)495 459 140 • info@kargrorecycling.comAlgemene voorwaarden